søndag den 25. september 2011

Pindsvin på besøg...Igår aftes begyndte hunden pludseligt at gø højt udenfor... Det viste sig, at et pindsvin havde forvildet sig op i dens høje madskål, og der sad det lille svin så og mæskede sig...
Manden fandt handsker frem, så han kunne flytte det lille pindsvin ned i buskadset, det ville ellers have været et let bytte for hunden, som også har før taget et mindre et af slagsen... Inden det blev flyttet skulle ungerne da lige se sådan en lille fyr tæt på...
Den er da meget sød sådan en.....

5 kommentarer:

Mejse sagde ...

Min far kom engang til at vække et pindsvin der lå i hi, så det boede i mit kaninbur i kælderen vinteren over :) Jeg kan huske jeg kaldte det Ludvig og min far var ude og grave orm op til det hver dag! Det var ret sejt, selvom mine klassekammerater ikke rigtig troede på at jeg havde et pindsvin som kæledyr! Og, ja de er faktisk ret søde :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Mejse-
Hvor skægt, det kan jeg slet ikke huske... :) Altså de er også søde og snøftende og alt det der, men det forekommer mig, at jeg har hørt at de er ret loppe og luse og alt muligt andet befængte, men ved det ikke helt.. :)

Camomilla sagde ...

Dejligt du tog billede af den - det er så sjældent man ser pindsvin!

Marina sagde ...

Pindsvin elsker hunde og kattemad. Da vi lige for flyttet hertil var vores kat bange for at gå ind og fik derfor mad udenfor. Hver eften kom pindsvinet møffene og åd af maden til stor moro for ungerne. De spiser også gerne kød. Jeg kan stadigt huske at Anna engang fodrede en lille unge med en pølse og den blev så forelsket i hende (eller måske snarere i pølsen) at den fulgte efter hende.

bare WUNDERBAR sagde ...

Camomilla-
ja det er det egentligt.. :) De er da rigigt søde.. Det er jo også sjældent at man sådan lige kan rulle den ud.. ;)

Marina-
Ja det skal jeg da love for at de er... Ved da ikke helt om vi skal blive ved at stille hundemaden ud, synes bare ikk den sku stå inde.. men den sad da godt nok og mæskede sig.. Ungerne synes det var sjovt besøg, hunden syns vist mest bare at det var lækkert, som i uhm... mere mad... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...