tirsdag den 20. september 2011

Min have lige nu...


Sensommer og efterår kan nu også være ganske smukt... Sådan er der er min have lige nu... Hindbær, høstanemoner, enkelte roser, og frodighed omkring en "til- pynt- skille- rums" brændestabel....

3 kommentarer:

Christina sagde ...

vi prøver også at få sådan en fin til-pynt-brændestabel ;) i det hele taget kan jeg godt li´ jeres have, den har noget unkonventionelt og hyggeligt. jeg synes at det er svært at få andet end pfloks(?) til at vokse hos os, bondehortensierne vokser ikke, syrenerne heller ikke, roserne vokser vildt men uden blomster... alt virker lidt træt og det selvom de virkelig! har fået nok vand i år ;)

Landliggeren sagde ...

Der ser dejligt ud! Sensommer er slet ikke så dumt med høj klar luft og blå himmel - når det altså ikke lige regner....En lidt kortere vinter og så ville jeg egentlig være ganske tilfreds for der er noget dejligt over alle årstider.

Ha´en god dag
Birgitte

bare WUNDERBAR sagde ...

Christina-
Måske har det hele fået rigeligt vand og ingen gødning? Især roserne trives bedst med gødning... Det er ærgerligt hvis man har en jord hvor tingene bare ikke vil gro...
Jeg elsker træ i haven.. Både brændestabler, huggeblokke og hjørner reserveret til træarbejde.. Det giver atmosfære og lidt af det "vilde" haveliv.. :)

Birgitte-
Tusinde tak for din kommentar...:)
Jeg kan egentligt også li´alle årstider, det er som om at når det nærmer sig, så trænger man på en måde også til et skift.. Men regnen... ja jeg vil som dig helst have lav sol og klar blå himmel.. Det savner jeg noget lige nu :)
Go´dag til dig også.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...