fredag den 9. september 2011

Hortensia...
Hvis der er noget jeg synes er ekstra fint på denne her efterårs/sensommer årstid, så er det hortensiaen.. Først på sæsonen er den så smuk med alle de nye store blomster, som igen består af så mange mindre, men jeg synes bare de er mindst ligeså smukke nu de begynder at stå og forfalde... De gør det på den helt rigtige og smukke måde..
Jeg selv kan bedst li´de hortensiaer som holder sig i den rosa/lilla skala, de blå er ligesom for anmasende for mig.. Den hvide jeg fangede tidligere på året er nu også fin, især når man opdager de helt små lyserøde små prikker på nogle af bladene....

5 kommentarer:

Daisy sagde ...

These hortensias are really beautiful, i love their fantastic colors :)

Anne-Birte sagde ...

Hejsa Ja især hortensiar er bare så smukke. Mine frøs desværre ned sidste vinter, men gik heldigvis ikkeud men det har betydet at de ingen blomster fik i år - øv. Jeg håber der kommer flotte smukke blomster til næste år.

God week-end:)

Landbohaven sagde ...

Vi er helt enige. Hortensia er smukke.
I dag har min mand lige købt rigtig mange Hortensia på markedet i Brørup. Vi har et stykke jord der skal fyldes med disse skønne planter. Håber de vil overvintre og komme med blomster til næste år.

Louise sagde ...

Hvor sjovt, jeg har faktisk lige købt to idag. En ret stor en til det store vindue over børnene legekrog, og en mindre til sofabordet. De pynter altså os en del indenfor:-)

bare WUNDERBAR sagde ...

Daisy-
mee too... espacially in the fall.. :)

Anne-Birte-
Faktisk er jeg liddt ærgerlig over det, for jeg havde fået en rigtigt fin hortensia af min bedstemor,men den klarede ikke vinteren.. vi håber den ikk bliver så kold i år.. :)
Også go´weekend til dig.. :)

Landbohaven-
Det bliver smukt, især når de står i de lilla og lyserøde toner synes jeg... De er smukke at bruge i forskellige bukketter om efteråret også og gode at tørre.. :)

Louise-
Kan du mon godt få den til at trives sådan i længere tid indendørs? Måske det bare er mig der ikk har haft held med det.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...