torsdag den 8. september 2011

De sidste smukke new dawn roser i min vindueskarm...


Vores fine store New Dawn roser giver igen et par enkelte blomster... Blomstringen er ellers ovre for i år, men som sædvanligt velsigner den os med fine enkelte eksemplarer aller sidst på sensommeren, og på en eller anden måde er de nærmest ligeså fine som de aller aller første, sikkert fordi man ikke bare kan forvente i hundredevis netop da... Det første billede er af de første forårs New Dawn, og man kan sagtens se at de der var mere rossa i farven, hvor de er mere hvide på det her tidspunkt af året...

Jeg plukker gerne ind af mine blomster, det er faktisk kun i de aller koldeste vintermdr. at jeg gerne køber...
Lige nu står en enkelt new dawn i vasen i køkkenvindueskarmen... Den står sammen med andre små fine ting, også en af de blandede fine buketter med lathyrus, tallerkensmækkere, lavendler og gulerodstoppe...
Fint..!

9 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg vil glæde mig til at følge din nye blog. Udelivet er bare det bedste :)
Hilsen
Lene

Marolle sagde ...

jeg har også en new dawn ;) jeg elsker også alle dens blomster. Du er heldig din kan lidt endnu :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Lene-
Dejligt at du har lyst til at følge med... Du har helt ret udelivet er rart, de seneste år har jeg opdaget hvor meget energi og glæde man kan få ud af at være udendørs, i haven, skoven, ved stranden osv.. :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Marolle-
Vi har faktisk to, og de er bare så store og fine.. Det er ikke helt lige meget hvor de står.. begge står lidt i læ og især den som står op af huset er helt fantastisk stor og fin... Jeg må se om ikke jeg har et billede af den i hel figur hvor den blomstrer allermest, da var den virkeligt flot.. :)

FamilienG sagde ...

Hold nu op, billede nummer 1 og 2 er fantastiske...
Falder fuldstændig hen og bliver et øjeblik helt salig....
DU er en ØRN med det kamera :o)

Glæder mig til at se flere udelivs billeder.....

Marina sagde ...

Det er simpelthen bare den bedste rose. Altid blomstervillig og smuk og med lige det udseende jeg allerbedst kan lide.

bare WUNDERBAR sagde ...

Familien G-
jeg elsker at forsøge at fange det smukke med mit kamera, og udeliv og blomster er jo et taknemmeligt motiv, især når solen skinner eller regnen stadig perler på bladene.. :)
Tak fordi du har lyst til at læse med.. :)

Marina-
jeg er også vild med den, det eneste minus er at den taber alle blomsterbladene.. nogle ville måske synes at det var en del af charmen og på sin vis er det, men der hvor vores står er lige ved/på tearassen for begge roser, og de er store begge to, så når det er på sit højeste om sommeren, så er der simpelthen blade overalt.. Men smuk og villig det er den.. :)

Landbohaven sagde ...

Gode billeder.
Hvor er dine Roser smukke.

skovlygaard sagde ...

Hejsa..fandt din blog ved at søge et billede af min ynglingsrose...og der var du så;) flotte billeder..glæder mig til at følge med på din blog..
Kh Sussie:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...