torsdag den 15. september 2011

Morgenvandring...Hvis der er noget jeg elsker, så er det de morgener hvor jeg kan nå en lille havevandring inden jeg skal afsted på arbejde... En morgen som den idag er fantastisk.. Små perler af dug overalt, mens solens stråler trænger igennem træer og buske, og efterlader et sjovt slør af dis omkring sig...
Alle billederne her tog jeg på min morgenvandring imorges...
På billederne er der, Tallerkensmækkere, Høstanemoner, Kæmpe Verbena (kæmpe Jernurt), Løvefod, bøftomater, en islandsk fårehund og Indianer mynte...

4 kommentarer:

Louise sagde ...

Flotte billeder, det må jeg sige, din have er stadig rigtig fin selvom efteråret er sat ind. Mine blomster er ik så meget værd mere desværre.

Sjovt at se jeres hus bagfra, danner lidt mere billede af hvad slags hus det er....

Ser rigtig hyggeligt ud.

Go valddag til dig os:-)

Ninette sagde ...

Hvor ser det hyggeligt ud!

bare WUNDERBAR sagde ...

Louise-
det er vel det man kalder en gammel arbejder bolig i byen.. Det er et murermester hus med gesims, men det er småt og med ikke så mange detaljer som jeres fx har.. Det er en forholdsvist ny by vi bor i sådan historisk set, så det er kun få at de store "kasser" vi har her i byen.. :)
Jeg har prøvet på at få lidt mere blik for at få noget i haven der blomstrer forskudt, så jeg ikke pludseligt står med en bar og kedelig have.. :)

Ninette-
Jeg elsker de der morgener.. Den kølige luft og roen får lige en til at vågne på en behagelig måde, også selvom det kun er ganske kort man er ude.. :)

Louise sagde ...

Åh jeg tror bestemt ikke vores hus har flere detaljer end jeres... slet slet ikke. Den smule stuk vi har, det har vi somend selv sat op... Og al udvendig istandsættelse, det er Jespers værk... samt væltning af vægge indvendig osv osv....

NÅ, men tilbage til haven... Tænkte på, ku du på nogen måde ha lyst til at gi mig gode råd til hvordan jeg sådan ku gøre med vores have, hvis jeg nu sendte dig lidt billeder, sådan lige gode råd i forhold til blomster så der er farver hele sæsonen???

Go valgaften til dig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...