søndag den 23. oktober 2011

De sidste blomster...Selvom frosten efterhånden har taget rigtigt mange af blomsterne i haven, så er morgenfruerne stadig standhaftige... Jeg nyder  de sidste blomster, og forbereder mig på igen at vænne mig til at købe blomsterne til mine vaser... Den er værre....

8 kommentarer:

Frøken Solhat sagde ...

Ja de skal nydes lige til det sidste ;0)

Dorthe

Lisbeth sagde ...

Ja, det gælder om at nyde de sidste blomster for nu er det snart slut. Morgenfruen er standhaftig og dukker heldigvis op igen til næste år:)

Karen sagde ...

Jeg nyder også mine sidste blomster i haven - har efterårsastas, sankt hans urt og nogle få morgenfruer tilbage. Det er lige pludseligt noget helt andet, når pengepungen skal op af lommen!
Jeg fandt lige frem til denne her blog igår og syntes at den mindede mig om noget :-) Så her skulle jeg selvfølgelig også følge med.
Kh Karen

Lene sagde ...

Uf ja. Nu kommer den tid hvor man snart ikke kan finde noget som helst til vaserne. Godt det snart er forår igen :)

Ina sagde ...

Smukke billeder :-)
Jeg nyder også mine morgenfruer endnu, selv om det er sidste vers nu. Suk!

Landbohaven sagde ...

Jeg har lige rykket mine Morgenfruer op. Jeg kan endnu nyde Sct. Hansurt, Asters og blå & hvid Ensean.

Majken sagde ...

Hej - jeg synes du/ I har nogle rigtig fine billeder og emner på bloggen. Da jeg sidder og skriver om netop denne slags for en NGO, (mest om børn og natur), ville jeg høre om vi må få lov til at bruge nogle af billederne? Du kan kontakte mig, så jeg kan fortælle mere om det hele, hvis du har lyst. Jeg skriver ikke så meget her, for ikke at reklamere for meget på din blog ;)

Majken sagde ...

Hov, jeg er ny i det her og kan se at du skal godkende først, så jeg kan jo godt skrive lidt, hvis du bare ikke poster det. Min mail er minimajken@gmail.dk - og det er Danmarks Naturfredningsforening, jeg snakker om :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...